Euro 2008 – Super Stars de la Panini

Chiar daca au trecut doar 5 ani de atunci, habar n-am de unde au mai aparut si aceste adezive care au o dimensiune de aproximatic 2,5 cm / 3,5 cm. Dupa inscriptia de pe spatele lor am reusit sa-mi dau seama ca sunt editate de Panini.

Adezivele pe care le am sunt lipite intre ele 2 cate 2, semn ca veneau cate doua la pachet. Din colectia mea fac parte numerele 4 (Di Natale), 27 (Toni), 23 (Karagounis) si 7 (Senderos). Primii doi au facut parte din echipa nationala a Italiei, iar ultimii doi din reprezentativa Greciei, respectiv Elvetiei.

Sper, cititorule, sa aflu de la tine cum au aparut in Romania aceste adezive, daca a existat un album pentru ele si cate au fost in colectie.

 

Adezive de dimensiune mica de la Panini - Euro 2008

Adezive de dimensiune mica de la Panini – Euro 2008

10 Comments

 1. Am si eu 2 albume la aceasta editie.Unul il am complet, care este al meu si unul este aproape complet(cred ca lipsesc 7 stickere) care il dau la schimb sau la vanzare.
  Am avut si foarte multe dubluri, dar le-am dat.

  • In ce stare este albumul ?
   Pe codrea, mutu si rat ii ai in albumul cu 7 lipsa ? Dubluri nu mai ai deloc ?

   Dintre cele 4 adezive pe care le am eu, iti lipseste vr-una ?

   • E in stare destul de buna.Are 8 lipsuri.
    In album lipit il am doar pe Mutu, pe Codrea si Rat ii am lipsa.
    Nu mai am nici o dublura.Daca o sa mai gasesc asa din intamplare vreun sticker ti-l dau tie gratis.
    Din cele 4 stickere pe care le ai tu, il am lipsa doar pe Luca Toni(stickerul 27).
    Te intereseaza?

 2. Ok, o sa facem schimbul in decembrie.
  Sa stii ca eu evaluez acest album la pretul de 20-25 de lei.
  Am o idee, daca mai imi cumperi de acolo, pe langa primul album Road to Brazil 2014(care ti-l platesc) inca 3 albume Road to Brazil 2014 si iti ofer albumul acesta(Euro 2008 Super Stars) + inca 5 lei.
  Iti fac o propunere pe forum.

  • Ar fi ok propunerea ta cu 3 albume Road to Brazil 2014 pentru Euro 2008 Super Stars + inca 5 lei. Doar sa mai gasesc eu 3 albume pe aici. Fa propunerea pe forum ca sa fie vizibil schimbul.

   Ideea este ca albumele se gasesc intr-un raft metalic de ziare, si majoritatea au colturile intr-o stare jalnica sau copertile indoite … Imi imaginez ca si tu le vrei in stare buna 🙂

   Eu cand mi-am luat albumul l-am gasit intr-un market de cartier impachetat in folie de plastic, dar restul pe care le-am mai vazut aratau jalnic. Una peste alta, pana la sfarsitul lunii stiu daca gasesc sau nu si iti pot spune sigur.

   • Daca nu gasesti albume in stare buna, atunci ia-mi si daca nu sunt in stare buna.Dar as dori sa fie cat mai bune.Sa cauti sa-mi iei cele mai bune albume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *